SEO specialist Groningen

Van zoekwoordenonderzoek tot SEO teksten

Op zoek naar een SEO specialist Groningen?

Een SEO specialist uit Groningen nodig? Voor het optimaliseren van bestaande content op je website, of voor het schrijven van nieuwe SEO teksten? Ongetwijfeld heb je al de nodige aanbieders langs zien komen tijdens je zoektocht. En allemaal bieden we je ‘de beste teksten’ en/of ‘een hoge positie in Google’. Om het vergelijken er nog een stukje lastiger op te maken: ja, ook ik kan dat. Dus wie moet je nou kiezen voor jouw opdracht? Op de eerste plaats een partij dat daadwerkelijk in Groningen is gevestigd en niet alleen een pagina erover heeft gemaakt. Bij Hofmedia krijg je een eerlijk verhaal. Lees dus snel verder.

seo specialist groningen
Teksten voor de bezoeker én Google

Organische topposities in Google

Het is een stelregel dat je je teksten nooit voor Google moet schrijven. Content maak je namelijk voor de bezoeker. Met dat als basis volgt de rest vanzelf. Of toch niet? Niet als je niet eerst grondig keyword onderzoek hebt gedaan. En niet als je geen rekening houdt met de juiste structuur en opbouw van je SEO tekst. Jouw concurrent zit immers ook niet stil. Bovendien vraagt ieder doel om z’n eigen opzet. Of het nu gaat om informatieve content zoals veelgestelde vragen en een blog, of een commerciële product- en landingspagina waarbij het doel zo veel mogelijk omzet is. Wat de pagina’s gemeen hebben? Dat ze in alle gevallen zo hoog mogelijk in Google willen staan. Hofmedia staat voor sterke SEO teksten die scoren.

Pakkende SEO teksten die goed scoren in zoekmachines zoals Google en Bing.

Uitstekende landingspagina’s met de nadruk op een hoog conversieratio.

Informatieve artikelen en blogs over jouw organisatie, product of dienst.

Optioneel: content voor promotiemateriaal (zoals brochures en flyers).

seo groningen

SEO teksten die scoren

Vermoedelijk ben je op deze pagina terecht gekomen met de zoekopdracht SEO specialist Groningen, of een vergelijkbare variant hierop. Dat is fijn, want dat is precies het focus keyword en tevens het doel van deze pagina. Is dat alleen te danken aan een sterke SEO tekst? Nee, was het maar zo simpel. Wil je een webtekst vindbaar maken, dan komt er veel meer bij kijken dan alleen heel veel woorden. Of het nu gaat om een blogartikel of landingspagina. En dát is de meerwaarde van Hofmedia. Er zijn veel copywriters in het noorden van Nederland die prachtige volzinnen kunnen schrijven, maar SEO expert Hofmedia is pas tevreden als de tekst zo snel mogelijk resultaat oplevert. Daarom zorg ik ervoor dat jouw pagina dezelfde week nog in Google vindbaar is.

Omdat er meer wordt gevraagd dan alleen goede teksten

Extra's van Hofmedia

Concurrentie analyse

Ja, je moet uitgaan van eigen kracht. Maar waarom niet profiteren van de zwaktes van je concurrentie? Een goede webtekst begint bij Hofmedia daarom altijd met een analyse van je concurrenten.

Keyword onderzoek

Een goede SEO tekst betekent dat het aansluit bij de behoefte van jouw (potentiële) bezoekers. En daarom voert Hofmedia altijd eerst een keyword analyse uit. Dat is de basis voor jouw SEO specialist in Groningen.

SEO expert

Met een achtergrond als journalist én SEO expert profiteer jij van het beste van both worlds. Naast uitstekende content, zonder spel- en stijlfouten, ben je ook gegarandeerd van teksten die goed ranken in Google. 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de tarieven van Hofmedia?

Wat je betaalt bij Hofmedia hangt af van het soort opdracht. En je specifieke wensen. Die bespreek ik graag met je (telefonisch of via mail) en kom dan spoedig met een passend voorstel op maat. Hierin zet ik de gemaakte afspraken uiteen. Ik factureer al mijn werkzaamheden pas nadat ze zijn uitgevoerd.

Hoe lang duurt het voordat de SEO teksten klaar zijn?

Dit hangt uiteraard af van de opdracht. En jouw wensen. Is de briefing helder en gaat de communicatie tussen jou en mij lekker vlotjes, dan kun je je eerste SEO teksten al binnen 2 weken ontvangen. Bestaat de opdracht uit een groot aantal webteksten, dan duurt het uiteraard langer. Ik ben graag concreet, dus stuur me een berichtje met je wensen en ik kan je een goede indicatie geven.

Neem contact op

Op zoek naar een SEO specialist in Groningen?