Copywriter Groningen

Overtuigende teksten voor web en print

Een freelance copywriter Groningen nodig?

Op zoek naar een freelance copywriter uit Groningen, die jou kan helpen met wervende teksten voor je website of promotiemateriaal? Hofmedia helpt je graag! Ik zet jouw verhaal om in tekst, waarmee jij je doelgroep écht bereikt en je je doelen kunt behalen. Zowel online als offline.

  • Meer omzet en leads
  • Hogere posities in Google
  • Overtuigende teksten voor jouw doelgroep
copywriter groningen
Teksten voor jouw online en offline campagnes

Waarom voor Hofmedia kiezen?

Schrijven voor online platformen vraagt om een andere aanpak en opbouw dan teksten voor offline campagnes. Hofmedia begrijpt dat als geen ander. Kies je voor Hofmedia, dan profiteer je op de eerste plaats van mijn jarenlange ervaring als SEO specialist. Daardoor zijn jouw teksten niet alleen voor je doelgroep geschreven, maar ga je ook voor de bovenste zoekresultaten in Google. Met meer conversies en leads tot gevolg. Ook drukwerk heeft weinig geheimen voor mij, waardoor ik als geen ander weet wat wel en niet werkt op het gebied van flyers, folders en brochures. Of je nu nieuwe content nodig hebt, of je je bestaande teksten wilt laten optimaliseren, bij Hofmedia krijg je teksten die jouw (potentiële) klanten overtuigen.

Pakkende SEO teksten die goed scoren in zoekmachines zoals Google en Bing.

Uitstekende landingspagina’s met de nadruk op een hoog conversieratio.

Informatieve artikelen en blogs over jouw organisatie, product of dienst.

Wervende content voor promotiemateriaal, zoals brochures en flyers.

freelance copywriter groningen

Jouw content hoog in Google

Ongetwijfeld ben je op deze pagina terecht gekomen door in Google de woorden copywriter Groningen, of een vergelijkbare variant, in te toetsen. Laat dat nou net de bedoeling zijn van deze pagina. Waarom ik dit benoem? Omdat dit het werk is van SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. Waar traditionele copywriters SEO er ook wel bij doen, daar is het de specialiteit van Hofmedia. Is dat alleen te danken aan een sterke SEO tekst? Nee, als je vindbaar wil worden in Google, dan komt er veel meer bij kijken dan alleen heel veel woorden.

Omdat er meer wordt gevraagd dan alleen goede teksten

Extra's van Hofmedia

Concurrentie analyse

Ja, je moet uitgaan van eigen kracht. Maar waarom niet profiteren van de zwaktes van je concurrentie? Een goede webtekst begint bij Hofmedia daarom altijd met een analyse van je concurrenten.

Keyword onderzoek

Een goede SEO tekst betekent dat het aansluit bij de behoefte van jouw (potentiële) bezoekers. En daarom voert Hofmedia altijd eerst een keyword analyse uit. Dat is de basis voor jouw SEO specialist in Groningen.

SEO expert

Met een achtergrond als journalist én SEO expert profiteer jij van het beste van both worlds. Naast uitstekende content, zonder spel- en stijlfouten, ben je ook gegarandeerd van teksten die goed ranken in Google. 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de tarieven van Hofmedia?

Wat je betaalt bij Hofmedia hangt af van het soort opdracht. En je specifieke wensen. Die bespreek ik graag met je (telefonisch of via mail) en kom dan spoedig met een passend voorstel op maat. Hierin zet ik de gemaakte afspraken uiteen. Ik factureer al mijn werkzaamheden pas nadat ze zijn uitgevoerd.

Hoe lang duurt het voordat de teksten klaar zijn?

Dit hangt uiteraard af van de opdracht. En jouw wensen. Is de briefing helder en gaat de communicatie tussen jou en mij lekker vlotjes, dan kun je je eerste teksten al binnen 2 weken ontvangen. Bestaat de opdracht uit een groot aantal (web)teksten, dan duurt het uiteraard langer. Ik ben graag concreet, dus stuur me een berichtje met je wensen en ik kan je een goede indicatie geven.

Neem contact op

Op zoek naar een copywriter in Groningen?