info@hofmedia.nl
info@hofmedia.nl

Over Hofmedia

SEO copywriting- en marketingbureau
Van reisblog naar copywriting- en SEO bureau

Wie is Hofmedia?

Waarom mijn expertise alleen voor mijn eigen websites inzetten als ik ook andere mensen en organisaties kan helpen met hogere posities in Google? Waar Hofmedia in 2014 alleen nog de handelsnaam was van een reisblog en verschillende bestemmingssites, daar is het uitgegroeid tot een volwaardig SEO copywriting- en marketingbureau. En groeide niet alleen het aantal bezoekers op mijn eigen sites, maar ook op die van andere organisaties.

Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Individuen, organisaties en bedrijven laat ik graag profiteren van mijn passie voor het vak.

Rudo HofmanHofmedia

Lang geleden, toen influencers nog gewoon bloggers werden genoemd en https geen key factor in het Google algoritme was. Het was destijds in 2013 dat ik begon met het najagen van mijn dromen. Ik wist nog maar net wat de definitie van online marketing was, maar mijn stip op de horizon was gezet. Mijn doel was een functie als online marketeer in de reisbranche. Om mezelf in de etalage te zetten startte ik reisblog Reisaddict.nl, deed ik aan zelfstudie en schreef ondertussen mee aan het boek Groningen op de rails.

Inmiddels heb ik mijn sporen in de reisbranche verdiend en kan ik zeggen dat ik ook ervaring heb in de IT-sector, dierenbranche en tuinindustrie. Zowel de Business-to-Business (B2B) als Business-to-Consumer (B2C) hebben geen geheimen meer voor me. In 2020 heb ik mijn reisblog verkocht, is het aantal bestemmingssites gegroeid en heb ik de nodige organisaties adviezen gegeven. Ben jij mijn volgende uitdaging waar ik me in kan vastbijten?

Over mij

Het eerste wat je waarschijnlijk opviel toen je deze website bezocht was het logo van Hofmedia. Een logo dat wel wat weg heeft van een doorgezakte tafel, of een wieg. Maar als je goed kijkt zou je er een cowboyhoed in kunnen herkennen. Nee, ik ben geen veedrijver en ik ben al zeker geen sales cowboy. Het logo van Hofmedia is bewust gekozen vanwege mijn Groningse roots, het harde werken, mijn liefde voor country muziek en vooruit, omdat ik Amerika een prachtig vakantieland vind.

Neem contact op

Wil je weten wat Hofmedia voor jou kan betekenen?