info@hofmedia.nl
info@hofmedia.nl

Tekstschrijver Groningen

Resultaatgerichte teksten voor web en print

Freelance tekstschrijver Groningen nodig?

Op zoek naar een tekstschrijver in Groningen? Dan ga je niet over één nacht ijs. Sterker nog, waarschijnlijk heb je je vingers al blauw getikt aan het Googelen naar een betrouwbare en goede copywriter in het noorden van het land. En allemaal bieden we je ‘de beste teksten’ en/of ‘een hoge positie in Google’. Ja, ook Hofmedia kan dat. Dat maakt het vergelijken er niet makkelijker op, want wie moet je nou kiezen voor jouw tekst? Bij Hofmedia geen borstklopperij of poeha, maar een eerlijk verhaal. En teksten die aansluiten bij de vraag van jouw klant, bezoeker of publiek. Lees snel verder.

tekstschrijver groningen
Klantgericht en leesbaar voor iedere doelgroep

Van commercieel tot informatief

Het is een kunst om een tekst helder en begrijpbaar te maken voor jouw doelgroep. Of het nu gaat om commercieel promotiemateriaal zoals flyers, brochures en magazines, of om informatieve content zoals een blog, advertorial of landingspagina. Ieder doel vraagt om een unieke opzet. Waar het ene publiek om kort en bondig vraagt, daar heeft de andere doelgroep behoefte aan een uitgebreide uitleg. Bovendien vraagt schrijven voor web en print om een andere aanpak. Een goede tekst roept geen vragen op, maar maakt ze leesbaar en begrijpbaar. Hofmedia staat voor heldere teksten.

Pakkende SEO teksten die goed scoren in zoekmachines zoals Google en Bing.

Uitstekende landingspagina’s met de nadruk op een hoog conversieratio.

Informatieve artikelen en blogs over jouw organisatie, product of dienst.

Commerciële teksten en advertorials voor brochures, flyers en magazines.

tekstschrijver in groningen

Webteksten mét resultaat

Grote kans dat je bij Hofmedia terecht bent gekomen met de zoekopdracht tekstschrijver Groningen, of een nauwe variant hierop. En laat dat nou net de doelstelling van deze pagina zijn. Komt dat alleen door de sterke copywriting? Nee, was het maar zo eenvoudig. Als je een webtekst vindbaar wil maken komt daar veel meer bij kijken dan alleen heel veel woorden. Of het nu gaat om een blogpost of landingspagina. En dát is de meerwaarde van Hofmedia. Er zijn veel tekstbureaus in Groningen die flitsende teksten kunnen schrijven, maar Hofmedia is pas tevreden als de tekst resultaat oplevert. Het liefst zo snel mogelijk. En daarom zorgen wij ervoor dat jouw SEO tekst dezelfde dag nog in Google vindbaar is.

Omdat er meer wordt gevraagd dan alleen goede teksten

Extra's van Hofmedia

Concurrentie analyse

Ja, je moet uitgaan van eigen kracht. Maar waarom niet profiteren van de zwaktes van je concurrentie? Een goede webtekst begint bij Hofmedia daarom altijd met een analyse van je concurrenten.

Keyword onderzoek

Een goede webtekst betekent dat het aansluit bij de behoefte van jouw (potentiële) bezoekers. En daarom voert Hofmedia altijd eerst een keyword analyse uit. Dat is de basis voor jouw tekstschrijver in Groningen.

SEO expert

Met een achtergrond als journalist én SEO expert profiteer jij van het beste van both worlds. Naast uitstekende content, zonder spel- en stijlfouten, ben je ook gegarandeerd van teksten die goed ranken in Google. 

Neem contact op

Op zoek naar een tekstschrijver in Groningen?