info@hofmedia.nl
info@hofmedia.nl

Werkwijze

Betrouwbaar, bekwaam en betrokken

Waardecreatie

Steek jij het liefst gewoon de handen uit de mouwen? En is jouw organisatie wars van poeha? Dan zijn wij een match. Hofmedia staat voor betrouwbaarheid en no nonsense, in de letterlijke zin van het woord. In plaats van ellenlange PowerPoint presentaties vol fancy grafieken en hippe quotes, laat ik je graag zien wat voor jou écht waarde heeft. Daarbij verlies ik nooit het hoofddoel uit het oog: meer relevant bezoek naar jouw website trekken.

Samen

Samen staan we sterker. Dat klinkt inderdaad als een cliché, maar in dit geval wel één die van de samenwerking een succes gaat maken. Waar Hofmedia een expert is op het gebied van SEO, copywriting en content marketing, daar ben jij een deskundige in jouw branche. Hofmedia pretendeert niet alles beter te weten, maar maakt gebruik van de kennis die er al is. Ik luister en vul aan. We bundelen onze krachten en smeden die tot een succesvolle formule. Dat is de basis voor een hoge positie in de zoekmachines, wat leidt tot meer relevante bezoekers op jullie website.

Maatwerk

Iedere case vraagt om een aanpak op maat. Maatwerk dus. Hofmedia zit niet vast aan stramienen, maar vaart de koers die het beste bij jouw organisatie past. Daarbij blijf ik altijd trouw aan de kernwaarden:

  • Betrouwbaar
  • Bekwaam
  • Betrokken

Werkafspraken gaan altijd in overleg. Of het nu gaat om de frequentie van contact, de wijze van tussentijdse berichtgeving en updates, de overlegvormen (telefonisch of face-to-face), etc. Ook daarin moeten beide partijen zich prettig voelen.

werkwijze hofmedia

Meer weten?

Spreekt de werkwijze van Hofmedia je aan en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw prestaties te verbeteren? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op.