info@hofmedia.nl
info@hofmedia.nl

Diensten

Vaardigheden waar jij van profiteert

Op zoek naar expertise?

Lukt het ondanks verwoede pogingen maar niet om voldoende (relevante) bezoekers naar je website te trekken? Hofmedia heeft de expertise die jou het laatste zetje geeft. Nadat we de probleemstelling in kaart hebben gebracht, stippelen we de juiste route uit en gaan we samen aan de slag om tot resultaten te komen. Samen inderdaad, want samen staan we sterker.

  • Ga voor een toppositie in Google
  • Laat al het werk uit handen nemen
  • 10+ jaar ervaring in uiteenlopende branches
  • 100% klanttevredenheid

SEO

Zoekmachineoptimalisatie

SEO (Search Engine Optimization), ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, is een duurzame manier om je online vindbaarheid te vergroten. Hofmedia verbetert je website structureel op het gebied van techniek, content en autoriteit. Van de url- en linkstructuur en gebruiksvriendelijkheid van je website tot een gedegen zoekwoordenonderzoek en concurrentie analyse.

Strategie

Aanpak op maat

Je hebt de werknemers wel (of niet) in huis om aan de knoppen te draaien, maar weet niet goed wat de juiste online strategie is? Hofmedia ontwikkelt samen met jou een plan van aanpak waar geen speld tussen te krijgen is. Samen, want jij weet als geen ander wie jouw klant is en waar je collega’s zich prettig bij voelen. Uit die analyse volgt een strategie op maat die past bij jouw doelstellingen en klanten. Elke case vraagt immers om een unieke aanpak.

Content marketing

Van bezoeker tot loyale klant

Aan de hand van content marketing speel je in op de behoefte van je bezoekers en klanten. Dat is enerzijds door middel van knallende online campagnes en anderzijds via pakkende (informatieve) nieuwsbrieven, waar je niet anders kan dan doorklikken op de call to action buttons. Is jouw publiek op social media te vinden, dan zetten we dat ook in. Hofmedia houdt altijd de klantvraag in het achterhoofd.

Copywriting

Pakkende webteksten

De opmerking “mijn collega van administratie kan ook wel aardig schrijven” horen we helaas veel te vaak. Wil je (structureel) een hogere positie in Google verwerven, dan komt er meer kijken dan aardig kunnen schrijven. Daarvoor zijn pakkende SEO teksten nodig die aansluiten bij de behoefte van de bezoeker. SEO copywriting welteverstaan. Hofmedia schrijft pakkende webteksten voor jouw publiek.

Affiliate marketing

Voor publishers en adverteerders

De online zichtbaarheid van jouw bedrijf of organisatie vergroten? En daarnaast je omzet verhogen? Maar heb je niet de handen vrij om blogs, contentsites en andere platformen te benaderen om jouw merk in de schijnwerpers te zetten? Begin dan aan affiliate marketing. Hofmedia adviseert, begeleidt en optimaliseert jouw campagne.

Conversie optimalisatie

Optimaliseren op basis van data

Meer bezoekers op je website is prettig, maar het liefste heb je relevante bezoekers. Bezoekers die converteren. In de vorm van bijvoorbeeld¬† nieuwsbrief inschrijvingen, leads of sales. En dus komt daar conversie optimalisatie om de hoek kijken. Hofmedia voert A/B testen uit en verhoogt het conversiepercentage op jouw landingspagina’s.

Werkwijze

Wil jij meer (relevant) verkeer op je website? Hofmedia helpt je daar graag bij. Dat doe ik zonder lange ingewikkelde sessies. En vooral zonder ellenlange PowerPoint presentaties die toch allemaal op elkaar lijken. Uit ervaring weet ik dat dat alleen maar van het eindresultaat afleidt. Hofmedia toont daarom alleen de informatie en resultaten die er echt toe doen en voor jou relevant zijn. Spreekt je dat aan? Lees dan snel verder of neem meteen vrijblijvend contact op.