SEO tekstschrijver

Jouw website hoger in Google
Bovenaan in Google met Hofmedia

SEO tekstschrijver gezocht?

Een freelance SEO tekstschrijver gezocht? Hofmedia helpt jou met ijzersterke website teksten die je product, dienst of merk laten groeien. Met meer dan 10 jaar ervaring weet ik wat er gevraagd wordt voor topposities in Google. Van keyword onderzoek en concurrentie analyse tot het schrijven van wervende en converterende teksten.

  • Ga voor een toppositie in Google
  • Laat al het werk uit handen nemen
  • 10+ jaar ervaring in uiteenlopende branches
  • 100% klanttevredenheid

SEO in het kort

Laten we beginnen met de betekenis van SEO. Want wat is SEO eigenlijk? Handig om te weten voordat je met SEO teksten begint. SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Dat houdt in dat je je website en pagina’s zo optimaliseert dat je een hoge positie in bijvoorbeeld Google weet te bemachtigen. Dat gebeurt aan de hand van content, autoriteit en techniek. Wil jij alle ins en outs van SEO weten? Ga dan mee de diepte in en lees verder.

Het belang van goede teksten

Waarom een SEO tekstschrijver inschakelen?

“Oke, ik weet nu wat SEO is. Maar waarom is het verstandig om een SEO tekstschrijver in te schakelen voor mijn website?” Ik hoor het je vragen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de tarieven van Hofmedia?

Wat je betaalt bij Hofmedia hangt af van het soort opdracht. En je specifieke wensen. Die bespreek ik graag met je (telefonisch of via mail) en kom dan spoedig met een passend voorstel op maat.

Hoe lang duurt het voordat de teksten klaar zijn?

Dit hangt uiteraard af van de opdracht. En jouw wensen. Is de briefing helder en gaat de communicatie tussen jou en mij lekker vlotjes, dan kun je je eerste teksten al binnen 2 weken ontvangen. Bestaat de opdracht uit een groot aantal (web)teksten, dan duurt het uiteraard langer. Ik ben graag concreet, dus stuur me een berichtje met je wensen en ik kan je een goede indicatie geven.

Neem contact op

Wil je weten wat Hofmedia voor jou kan betekenen?